Lees hieronder wat andere lezers vonden van het boek “De man aan de overkant” of laat uw eigen beoordeling achter…

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De man aan de overkant
Average rating:  
 19 reviews
 by Hans van der Eijk
Echt een aanrader

Een heerlijk boek om te lezen, waarbij je het gevoel hebt dat je samen met Oskar op reis bent. Prachtige verhalen met een goede dosis humor en zelfrefelectie tussendoor. Het boek leest uitermate makkelijk weg en is ook boeiend voor niet-motor rijders zoals mijzelf.

 by Jan Braber
Geweldig verhaal

Dank je Oskar dat je de lezer deelgenoot maakt van je motortocht, je ervaringen, je ontmoetingen en de lessen. Prachtig hoe je de verschillende culturen van de landen waar je doorheen gaat, de warme ontvangsten aan de lezer doorgeeft. Topboek!

 by Wil Seldam
De man aan de overkant

Beste Oskar, dank je wel dat je ons nog plaats kon laten nemen op jouw al zwaar volgepakte motor en ons mee hebt genomen op dit avontuur! Je bent een fantastisch verteller en hebt ons door jouw ogen mee laten kijken naar het mooie in mens en natuur! Ik kijk nu al uit naar het volgende boek; 'voorlopig niet over nadenken......alhoewel.......'.

 by Hans den Ouden

Oskar, ik heb genoten van je boek. Het leest lekker vlot en voor mij, als reiziger, heel herkenbaar- al zijn wij meestal met zijn tweeën onderweg.
Groetjes Hans
FB: Motorcycle Travels

 by Casper Lohuis
Lekker geschreven reisverhaal

Oskar heeft met dit boek een heerlijk en makkelijkleesbaar reisverhaal geschreven. Hij geeft ook deels een inkijkje in wie hij is en wat hem drijft. Althans, gedeeltelijk misschien ;-). Dit boek gaat over de landschappen en de ontmoetingen. Ontmoetingen met professionele reizigers die zaken goed voorbereiden maar ook met malloten op oude motoren ogenschijnlijk zonder enig plan. De Koreaan is mijn favoriet. Ben benieuwd of Oskar en hij elkaar in dit leven nog een keer zullen ontmoeten. Ben jaloers op iedereen die het durft om de tijd te nemen voor zo'n bijzondere reis door complexe landen. En ja, ook ik heb het in één ruk uitgelezen.

 by Casper Bart
De man aan de overkant (van onze ontbijttafel)

Ik heb een heel stuk bij je achterop mee mogen rijden tijdens je reis, althans zo voelde het. We hebben elkaar in Armenië ontmoet en we weten wat het is om lang en ver te reizen. Het gevoel van vrijheid. Je beschrijft een prachtige reis door schitterende landen! Bedankt dat ik even mocht meeliften.

Groeten Casper

 by harold
de man aan de overkant

Mooi boek over een nog mooiere reis! Ben er jaloers op!
De Letterlijke man aan de overkant geeft te denken over wat voor geluk we hier hebben!
Dank je wel voor deze reis, in boekvorm. Maar staat inmiddels ook mijn lijstje..

 by Bart
Jammer dat het uit is

Een dergelijke reis staat al op de wishlist en dus was dit een mooi gedroom! De tijd zal het leren enne.... pagina 78... “Later zou ik nog vele andere stellen met Land Rovers ontmoeten, allemaal ergens wachtend op onderdelen”.... als ik zou gaan dan met de Land Rover inclusief voldoende onderdelen dus 😉 of toch de GS.... time will tell!

Kortom, een aanrader om te lezen!

 by Ario Gouw
mee gereisd

Heerlijk om deze reis mee te beleven.
In een adem uit gelezen.
Mooi geschreven.

 by gerrit van der kolk

Verschillende boeken over motor reizen gelezen maar dit is een toppertje.
Ook veel informatie.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»